logo-ceip

Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic

La passada setmana vam fer el lliurament dels Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic d’ Educació Primària dels cursos 2018 – 2019 i 2019 – 2020.

Les nostres alumnes Carmen García Gavara, Neus Ponce González i Lucia Martínez Rubio junt a Marc Saura Valls, Daniel Gavara García i Laura Menéndez Martínez (als quals no es va poder donar el premi degut al confinament) han aconseguit el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic en l’Educació Primària.

Marc, Daniel, Laura, Carmen, Neus, Lucia volem dir-vos que estem molt orgullosos de vosaltres. Treball, esforç i constància són adjectius que us descriuen a la perfecció. ENHORABONA!!! Estem totalment segurs que aquests èxits continuaran en el futur.

 

Per descomptat donar l’enhorabona també a les seues famílies. L’èxit en l’educació sols es pot aconseguir amb la implicació total de les famílies en l’educació dels fills, per tant felicitar-vos perquè sou peça fonamental d’aquest reconeixement i donar-vos les gràcies per la confiança depositada en el nostre centre.
La seua excel·lència ens mostra el camí a seguir i fa la nostra feina més satisfactòria, ens sentim part d’aquest reconeixement.

ENHORABONA I FELICITACIONS!!!!
La Direcció