logo-ceip

Benvinguda A.M.P.A.

Estimades famílies,

Us donem la benvinguda a la pàgina de l’Associació de Mares i Pares del Col·legi Públic Jaume I de Nules. Esta Associació està formada per un grup de persones, mares i pares d’alumnes del col·legi, que ens hem unit amb una gran il·lusió, en un nou projecte que dirigisca l’AMPA del col·legi dels nostres fills; projecte basat en principis fonamentals com la igualtat de tracte, d’oportunitats, del foment de la comunicació, la participació, la informació, la transparència, etc, tot això amb l’objectiu de millorar el benestar en l’entorn educatiu en què es troben els nostres fills.

Creem que l’AMPA és un òrgan de vital importància dins de la nostra comunitat educativa i que té una funció per tant de rellevància, per a millorar aspectes en la vida escolar dels nostres fills; tals com promoure la qualitat educativa, col·laborar amb el professorat i l´alumnat pel bon funcionament del Centre…

Tenim l’objectiu bàsic de propiciar la integració de les famílies amb el Col·legi i aconseguir una millor coordinació de les activitats que és requerixen per a la formació integral dels nostres fills, tant des del punt de vista humà com a acadèmic.

Com que la responsabilitat en l’educació dels nostres fills com a persones recau en la família i el Col·legi complementa esta educació, és imprescindible que s’establisca una permanent comunicació amb les famílies. El vincle d’interacció entre ambdós, és la nostra Associació, per la qual cosa considerem que ha d’impulsar-se i enfortir-se la comunicació i relació amb la direcció i el professorat del col·legi.

Ens presentem a vosaltres:

  • Presidenta: Mª Carmen Villalonga Albert
  • Vicepresident: Vicente J. Casino Amiguet
  • Secretària: Mariola Muñoz Sánchez
  • Tresorer: Juan M. Blasco Montolío
  • Vocal: Mª Carmen Robledillo Martín
  • Vocal: Mª Laura Martínez Palau
  • Vocal: Paola Sánchez Martínez

Per a tot aixó ens podeu transmetre les vostres idees, comentaris, suggeriments a l´AMPA a través del correu electrònic, ampa@ceipjaumeprimer.com o de la bústia que hi ha al col·legi (al costat del tauler d´anuncis).

 

La Junta Directiva